05 февруари 2008, 18:44

Клоновете на УниКредит Булбанк ще работят и в събота

УниКредит Булбанк удължава работното време на над 40 клонa и офиси в цялата страна. От 7 февруари клиентите ще бъдат обслужвани с час и половина повече всеки делничен ден, както и през целия ден в събота. От услугата ще спечелят над един милион българи, избрали да работят досега с УниКредит Булбанк.

"Kлиентите на УниКредит Булбанк са активни, динамични,работещи хора, силно натоварени през деня.  Съобразяваме се с тяхната ангажираност по време на обичайното работно време на банките през седмицата. Според нашите изследвания над 60% от тях оценяват високо проявата на гъвкавост от тяхната обслужваща банка. Удължаването на работното време на клоновете ни ще даде на нашите клиенти свободата да получават избраното от тях качествено банково обслужване в удобно време", каза Любомир Пунчев, директор "Банкиране за граждани и малки и средни предприятия" на УниКредит Булбанк.

Удълженото работно време е:

*       от 8:00 до 19:30 от понеделник до петък

*       от 10:00 до 18:00 в събота

Списък с клоновете на УниКредит Булбанк, които ще работят в събота и с удължено работно време през седмицата, ще бъде достъпен на витрините на всеки клонили офис в страната, както и на интернет страницата на банката www.unicreditbulbank.bg.

Мнения за тази статия (-1)

Размер на текстовете

В какво искате обслужващата Ви банка да е най-добра?

Гласували: 1851