12 юни 2009, 11:40
www.deltanews.bg

УниКредит Булбанк пуска онлайн банкиране

УниКредит Булбанк пусна онлайн банкиране, от което клиентите ще могат да се възползват без да плащат месечна такса през първата половин година.Единственото условие е да се абонират за Булбанк онлайн в периода 15 юни-15 декември 2009 г. Искане за онлайн банкиране може да бъде попълнено през сайта на УниКредит Булбанк, както и във всеки клон на банката.

"Клиентите ни отбелязват със задоволство, че постоянно обновяваме филиалите си и атмосферата в тях става все по-приятна, , казва Любомир Пунчев, член на Управителния съвет на УниКредит Булбанк и директор "Банкиране на дребно" на УниКредит Булбанк. Нищо обаче не може да се сравни с удобството да имаш достъп и възможност да управляваш и използваш парите си 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата", казва още той.

Хората, ориентирани към разумно управление на разходите си, особено в периода на кризата, със сигурност ще оценят и възможността да спестят от такси. Транзакциите през Булбанк Онлайн са обичайно между 30% и 50% по-евтини в сравнение с таксите при обслужване на гише.

Още продукти на Уникредит Булбанк


Мнения за тази статия (-1)

Размер на текстовете

В какво искате обслужващата Ви банка да е най-добра?

Гласували: 1851