02 април 2009, 15:26
Fincity.bg

Кандидатстване on-line за всички видове кредити предлага MKB Unionbank

MKBUnionbank предлага още една възможност на своите настоящи и бъдещи клиенти – кандидатстване on-line за всичките видове кредити и кредитни карти, предлагани от институцията. Процедурата е изключително олекотена и може да бъде изпълнена в рамките само на няколко минути – чрез попълване на заявление в системата за интернет-банкиране "MKBUnionbank.Net". 

Гражданите могат да заявят своя потребителски, ипотечен или овърдрафт кредит, без да е необходимо да посещават лично  финансов център на банката. Те могат да кандидатстват за желания заем от всяка точка на света и по всяко време на денонощието без никакви ограничения. За фирмите е предвидена същата възможност, като те могат да кандидатстват за бизнес-кредити или за финансиране на оборотни средства. Всички клиенти могат да заявят кредитни карти VisaGOLD.

Новата функционалност на системата позволява и on-line откриване на депозит по избор. Така клиентите на MKBUnionbank могат да се възползват от изключително атрактивните условия на "Сладък депозит" с лихва до 7.6%, както и депозит 108 с лихва от 8 на сто. Към формата за откриване на депозит е предоставен калкулатор обобщаващ доходността и срока на вложениията.

За физическите лица допълнително е предоставена възможността сами да добавят свои лични сметки в системата и съответно да дефинират права по тях. Освен това могат да бъдат задавани в реално време заявки за теглене на големи суми, както и да се следят задълженията по изтеглените кредити.

Освен за новите удобни продукти и услуги, MKBUnionbank е помислила и за високата сигурност на системата за интернет-банкиране. Банката осигурява защита на информацията чрез криптиранa връзка, цифров сертификат и уникална система от кодове и пароли. Осигурява се и възможност клиентите да бъдат известявани чрез е-mail при всяко извършено от тях Вас плащане през системата, както и (при желание) да получават SMS съобщение при влизане в системата. 

Още продукти на Юнионбанк

Мнения за тази статия (-1)

Още по темата

Размер на текстовете

В какво искате обслужващата Ви банка да е най-добра?

Гласували: 1851