1077 мнения | Добави мнение | Възходящ ред

Пощенска Банка

521
Обиден или неуместен коментар? Цитат от иво
[24 февруари 2011, 09:21]
до сега нищо ли не са предприели по въпроса...ако не е ипотечен както много цигани теглиха кредити на лични карти ще духат супата ...лошото е ,че в България както винаги всичко се струпва на главата на редовните платци Монополиста никога не губи, за това си е избрал министерски съвет ! В цял свят Банките отчетоха загуба ,нашите банки-заложни къщи 2 години са на максимални печалби?!
521
Обиден или неуместен коментар? Цитат от Аз разочарован
[25 февруари 2011, 12:11]
Десет банкови факта от 2010 г.
Profit.BG - 23 Февруари 2011, 11:06

Банковата система у нас приключи изминалата година с печалба от 617 млн. лв., спрямо 780 млн. лв. за година по-рано и 1.387 млрд. лв. за 2008 г.

Не е зле сдо като всички банки търпят загуби ,Банките в България за тия 3 ужасни години за финансовия сектор са с 3 млрд печалба и то при раздутият си щат и офиси на всяка крачка !Ех горко на тия Българи ,които живеят в Държавата Чалгария на Боко Пожарникаря правещ магистрали !
ЗДРАВЕИТЕ ИМАМ НЯКОЛКО ПИТАНИЯ И щЕ СЕ РАДВАМ АКО НЯКОИ МИ ОБЯСНИ КАК ДА ПРОЦЕДИРАМ СЕГА .ЗНАчИ 2008 Г ИМАЬМЕ КРЕДИТНА КАРТА КЪМ ПОшТЕНСКА БАНКА И КЪМ КРАЯ НА ГОДИНАТА ВНЕСОХМЕ СУМАТА И ИСКАХМЕ ДА ЗАКРИЕМ СМЕТКАТА КАЗАХА 4Е ДО НЯКОЛКО ДНИ щЕ ПОЛУÌМ ПИСМО С КОЕТО ДА ОТИДЕМ И щЕ СЕ ЗАКРИЕ ТАЗИ КАРТА ОБАÈ НЕ ПОЛЪчИХМЕ ТАКОВА ПИСМО И ПРОСТО ИЗКЛУчИХМЕ ЗА ТАЗИ КАРТА .И СЕГА 2011Г НИ СЕ ОБАЖДАТ ОТ ТАЗИ БАНКА 4Е СМЕ ДАЛЖАЛИ 680 ЛЕВА И ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ НИТО СА НИ ТАРСИЛИ НИТО НИшТО КАЖЕТЕ КАК ДА ПРОЦЕДИРАМ
Здравейте, ако има някой, на който му е писнало от законния рекет на Пощенска банка чрез тази законна измама-EUROLINE, моля пишете ми, ще ми трябва подкрепата Ви, защото мисля да си потърся правата, та дори и до Страсбург. Разчитам на Вашата подкрепа!!!! Благодаря Ви!!!
521
Обиден или неуместен коментар? Цитат от Изумен
[05 март 2011, 06:19]
Бе то ни е писнало от рекета на тая уж Банка, но в чалгария няма на кого да се жалваш.Искров е слуга на Търговските заложни къщи(банки),Боко ме у през ---на Цветелина...изобщо народа страда като не е било и през турско..премиера прави асфалт,Цецо си купува апартаменти...Банките дерат по 10 кожи и ние искаме Икономика ,няма как да стане като свежият капитал отива в погасяване на лихви.
ЗДРАВЕИТЕ ИМАМ НЯКОЛКО ПИТАНИЯ И щЕ СЕ РАДВАМ АКО НЯКОИ МИ ОБЯСНИ КАК ДА ПРОЦЕДИРАМ СЕГА .ЗНАчИ 2008 Г ИМАЬМЕ КРЕДИТНА КАРТА КЪМ ПОшТЕНСКА БАНКА И КЪМ КРАЯ НА ГОДИНАТА ВНЕСОХМЕ СУМАТА И ИСКАХМЕ ДА ЗАКРИЕМ СМЕТКАТА КАЗАХА 4Е ДО НЯКОЛКО ДНИ щЕ ПОЛУÌМ ПИСМО С КОЕТО ДА ОТИДЕМ И щЕ СЕ ЗАКРИЕ ТАЗИ КАРТА ОБАÈ НЕ ПОЛЪчИХМЕ ТАКОВА ПИСМО И ПРОСТО ИЗКЛУчИХМЕ ЗА ТАЗИ КАРТА .И СЕГА 2011Г НИ СЕ ОБАЖДАТ ОТ ТАЗИ БАНКА 4Е СМЕ ДАЛЖАЛИ 680 ЛЕВА И ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ НИТО СА НИ ТАРСИЛИ НИТО НИшТО КАЖЕТЕ КАК ДА ПРОЦЕДИРАМ
521
Обиден или неуместен коментар? Цитат от Ягодин
[05 март 2011, 12:50]
След всичко което прочетох за Пощенска банка се чудя кой нормален би си вложил парите там.Гарантирам ви че най много отрицателни коментари из нет пространството има точно за тях.И всичко казано е абсолютно вярно.Касиерките им са сложени за красота...Освен че са гримирани и наконтени като проститутки(предполагам разчитат с тази работа да си хванат нещо) за друго не стават.Останалите служителки по бюрата гледат компютъра като голям камък мислят по 10 минути и така и нищо не им идва на ума.А това е лицето на банката не зная коя ще е тази банка която може да си позволява подобно отношение към клиентите и не взима никакви мерки срещу това.Предполагам разчитат на сключените договори с много големи фирми който задължават своите контрагенти да работят с тази банка.Друго обяснение нямам при това положение ако няма нещо зад гърба и отдавна да е изхвърлена от пазара...
Вижте,хора, дайте да заведем колективен иск срещу тази банка и за оронване човешките права също. Не може да се оставяме да ни обират по този начин.
521
Обиден или неуместен коментар? Цитат от до ягодин
[07 март 2011, 12:26]
ама как ще стане това да се организираме и да излезем на площада..нали се сещаш че сме смотани и нищо не правим ето тока пак ще го вдигат и ние пак ще си седим и блеем колко е лошо в бьлгария.няма навити брат ми да знаеш...народа загива а пьк ти пушки ще хващаш.
521
Обиден или неуместен коментар? Цитат от малинков
[07 март 2011, 15:27]
пушки ще хванат българите когато останат 1,5 млн.
не е далеч времето...
521
Обиден или неуместен коментар? Цитат от кики рики
[07 март 2011, 16:42]
Нали сме се подписали под тези договори.
Как да се вдигнем ,то ние нямаме никакви права,хората ще питат вие не четохте ли,а ние ще отговаряме,ама нас никой не ни предупреди,че франка ще скочи толкова.
То ние сме големите маймуни,очакваме банката да намали лихвата,тя няма да я свали и турско да стане,ще си плащаме и това е положението.
Аз съм за протест хайде ,ама нямам основание да протестирам договорът ми е изряден ,пък валутният риск си го има навсякъде.
521
Обиден или неуместен коментар? Цитат от Глупачка с карта EuroLine
[10 март 2011, 00:00]
Интересно ми е има ли някой, който е успял да получи разпечатка за движението по картата си ( не месечно извлечение) и какъв е реда за да се изиска такова. Аз не успявам да получа никакъв адекватен отговор от служителите на Пощенска. Никой не може ии не иска да каже каква част от сумата, която според тях дължа е лихви, глоби и т.н. Не съм в България, плащам месечно вноски, но съм закъсняла и сега започва тормоз на моите роднини по телефона. Включително заплахи, че ще ми вземат паспорта, ще ме върнат в БГ и т.н. Мисля да пиша до Комисията за защита на потребителите.
521
Обиден или неуместен коментар? Цитат от До Ягодин,или Емилия
[14 март 2011, 13:52]
Много правилно разсъждаваш!И точно както казваш се случи-корпоративният им клиент''Еврофутбол''ООД ме задължи да разкрия сметка точно в тази банка,с договор за незабавно инкасо от тяхна страна...След дълги години успешна съвместна работа,една подобна тъпа путка(силно и грозно гримирана,Драгалевски върколак) ми вкара служебните пари в тази сметка,без да види че е блокирана от НАП.Същевременно банката е уведомена от НАП 5 дни по-рано,но не връща разяснителен отговор,че сметката е с инкасо от друга фирма!Не е важно колко са били парите-през тази сметка минаваха милиони годишно,важното е че не предприеха нищо,за да ми извадят чуждите пари за които те са посредника!В резултат на тази немърливост от тяхна страна,фалирах тотално,влязох в нови борчове,осъдиха ме отвсякъде.А същите тези смешници са ми отпуснали около 400 000 евро(част от тях-естествено във франкове) ипотечни кредити на база точно дохода от бизнеса който съсипаха...И едно ''извиняваме се''не казаха!Е,мисля че не трябва човек да е юрист,за да убеди един безпристрастен съд-ако трябва и Европейски,че няма как да искат да им обслужвам кредитите.А пропуснатите ми ползи?120-140 000 лв.деклариран доход на година от дейността!Ами психическата травма?Ами затъването в нови дългове за да се разплатя с Франчайзингодателя си?Ами изпадането ми в несъстоятелност-не обявена защото нямам пари и за това?...и още много ''ами''има...Преди случката имах затруднения в разгара на кризата,но си обслужвах кредитите с малки закъснения...Сега работя нелегално като такси,за да имаме храна в къщи...Само ги чакам да видя какво ще предприемат и ги почвам.Ще изляза на протест пред парламента сам ако трябва.Този случай в нормална правова държава би имал много широк отзвук в медиите,а санкцията за съответната банка може и да е отнемане на лиценз.Моля за коментари от страна на Потребителите на сайта,независимо дали са в моя или тяхна полза,за което благодаря сърдечно!
postenska banka e nad Balgarskite zakonni.notariajno zaverenite palnomostni ne vagat pred neinite slujiteli v dobrisch.
521
Обиден или неуместен коментар? Цитат от anonimen007
[21 март 2011, 13:34]
haora iskam nqkoi da mi kaje ne6to po vaprosa.prez 2007 sam teglil zaem ot 15 000 lv potrebitelski kredit bez pora4itel.otna4alo vnasqh redovno vnoskitesi v period ot edna godina.oba4e stava taka 4e me sakra6tavat ot rabota.i spiram da vnasqm v prodaljenie ot 2 godini.imam ka6ta na imetomi strah mee da ne mi q vzemat .imali takava veroqtnost.molq nqkoi da mi otgovori dami dade nqkakav savet .ot bankata nesa me tarsili izob6to ni to pismo nito pak po telefona .molq nqkoi da mi pi6e daite mi savet
«  46  47  48  49  50  »  

Вашето мнениеКирилица: ?

0:-):'(:devil:B-):-*:-(|):-|:-(:-):-D:-0;-)

Размер на текстовете

В какво искате обслужващата Ви банка да е най-добра?

Гласували: 1460